testni adsense

Friday, February 6, 2009

Kar veliki paket mi dajte. "S" vedno prav pride...

Kot trebušna gripa, neodporne, je mene doletela blogerska kazen desetih besed na črko "s" ali "v". Hvala Mavrična, zaradi tvoje štafete preživljam začetek petkove noči pred tipkovnico. Najprej sem mislil tipkati v kopalni kadi, ampak je treba relaksacijo ločiti od pravega miselnega dela ;)

Par minut že čakam. Zadeva se ne napiše sama, telekineze ne obvladam in miselno-računalniškega vmesnika ne premorem. 10... ....3, 2,1. Mission strart!

10. Smorny. Izvira iz konca osnovne šole/začetka srednje. Takrat je bil popularen IRC, carski praženec je še danes. Čeprav glede izgovorjave nisem haklig, priporočam [šmorni], da me ne boste zamenjevali s [smornij] :D

9. Salmonela. Trdoživa bakterija zaradi katere je nekoč propadel sladoledar v našem kraju. Jaz sem bil mlad in sem jo odnesel nekoliko bolje. Tri dni in dve noči sem presedel na straniščni školjki. Take stvari si zapomniš.

8. Slaniki. Ribice, ki jih je doletela nemila usoda, a so s svojo smrtjo pomagale preživeti nam, ljubiteljem pizze. 

7. Samogovor. Preveč govorim sam s seboj. Včasih utegne biti za navzoče konfuzno. Sem mnenja, da se je treba tudi s sabo pogovoriti.

6. Sanje. Veliko sanjam in vem da sanjam. Včasih že par trenutkov po tem, ko zaspim. Od vsakodnevnih pripetljajev, intenzivnega razmišljanja do čiste otroške domišljije. 

5. Senca. Najboljša spremljevalka dopusta in poletja. Enkrat sem jo prevaral in moji lasje (nevredni omembe) je niso bili sposobni nadomestiti. Naslednji dan sem kozlaril zaradi sončarice.

4. Senzacionalizem. Jaz imam asociacijo na razočaranja za naslovi. Tipičen primer 24kur.

3. Seks. Čestitke izajditelju te prostočasne zabave, da jo je delil s svetom. 

2. Satovje. Ena izmed čudes narave. Optimizacija porabe gradbenega materiala in izrabe prostora. Navdih marsikaterega gradbinca.

1. Suha salama. Ko sem bil še mali pizdun in sem zbolel, me je mama peljala k zdravniku. Med čakanjem na laboratorijske izvide sem v bližnji samopostrežbi dobil sendvič s suho salamo. Sedaj je že kar nekaj časa ni več na mojem jedilniku.

Mission accomplished!

3 comments:

Anonymous said...

Da je kak sladoredar iz našega kraja propadel zaradi salmonele, pa prvič slišim... :?

Smorny said...

A s ni ravno takrat začela strma pot navzdol za Mileta?
Propasti, v pravem pomenu besede pa tako ali tako ne morejo, ker imajo premočan sindikat :S

Anonymous said...

lepo, domača naloga opravljena ...
nič bat, kmalu bo nova, ker sem jaz še nekomu dolžna nadaljevat neko štafeto ...

in hopla, kdo bi si mislil, malo prej podoživljam Ribniško kočo, se spomnim na napolorganizirano sankaško srečanje blogerjev, pa pomislim, da bi povabila še domovoja, pa .., pa .., pa Smornyja (šmornija) in skoraj zadenem pravi izgovor.